Kattavat maalauspalvelut asiantuntijalta

Tarjoamme kattavasti maalauspalveluita niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Palvelemme pääasiallisesti yksityis- ja yritysasiakkaita. Olemme työskennelleet myös useissa julkisen sektorin maalauskohteissa. Teemme sisä- ja ulkomaalauksia sekä kattojen maalauksia ja pesuja. Toimimme Hyvinkään eteläpuoleisen pääkaupunkiseudun alueella.

LAADUKKAAT MAALIT JA TYÖMENETELMÄT

Ulkomaalaukset

Maalaamme kaikenikäisten talojen julkisivut ammattitaitoisesti. Maalattava pinta on käsiteltävä ennen maalausta, jotta pinnasta tulee kaunis ja kestävä. Toteutamme maalaukset kohteen alkuperää kunnioittaen. Teemme myös julkisivurappauksia pientaloihin.

HUOLELLINEN POHJATYÖ JA KAUNIS VIIMEISTELY

Sisämaalaukset 

Erilaiset sisämaalauskohteet ovat ydinosaamistamme. Olemme toteuttaneet kattavasti monenlaisia maalaustöitä erilaisissa kohteissa.  Alan osaavina ammattilaisina annamme työkohteeseen perustuvan luotettavan tarjouksen.

KESTÄVÄ SUOJA KATOLLE

Kattomaalaukset

Pesemme ja pinnoitamme katot ammattitaidolla. Poistamme haittakasvustot ja vanhat maalit kattopinnoilta sekä suojaamme katon uudella maalipinnalla. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat katon puhdistus- ja pinnoitusratkaisut.

Miksi valita meidät

experience icon

Yli 30 vuoden kokemus

Olemme tehokas ja joustava perheyritys. Olemme maalanneet julkisivuja, huoneistoja ja taloja sekä kattoja jo vuodesta 1989.

light bulb icon

Laatutakuu

Annamme kaikelle tekemällemme työlle laatutakuun. Käytämme laadukkaita Tikkurilan maaleja ja hyväksi havaittuja työvälineitä.

tools icon

Luotettava palvelu

Hoidamme työmme asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Tavoitteenamme on tuottaa luotettavaa ja laadukasta maalauspalvelua.

Ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva pintakäsittely.

Olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot Zeckit-palvelusta.